Hudební výuka v MŠ

Obsahem předmětu Hudebně-pohybová průprava jsou hravé hudební činnosti s využitím zobcové flétny, zpěvu a bicích nástrojů. Budeme zpívat dětské písně, naučíme se jednoduché tanečky, naučíme se správně ovládat rytmické nástroje, prostřednictvím poslechu se budeme učit rozumět hudbě a v neposlední řadě se seznámíme se zobcovou flétnou.

Vyučování bude v případě naplnění kapacity (5 – 10 žáků) probíhat v prostorách ZŠ Želechovice. Žáky do výuky přivede z MŠ vyučující. Rodiče si vyzvedávají děti po vyučování. Výuka bude probíhat 1 x týdně pravděpodobně v pátek v čase 14:45 – 15:30 hod. (čas se může posunout).

Školné činí 800 Kč/pololetí, pracovní sešitek je zahrnut v ceně školného. Žáci budou k výuce potřebovat sopránovou zobcovou flétnu barokního typu (po dohodě je možné zapůjčení z MŠ, při koupi doporučuji „aulos 205“).

Přihlášky jsou k dispozici na webových stránkách ZUŠ Morava nebo u paní učitelky MŠ – vyplněné odevzdávejte paní učitelce v MŠ do 21. 6. 2019. Přednost mají žáci přihlášení v červnu, v září dobíráme pouze žáky pro doplnění počtu ve skupině. Vyučování bude zahájeno ve 2. týdnu v září.

V případě dotazů kontaktujte vyučující Mgr. Jitku Rafajovou (rafajova@zusmorava.cz, 720 978 708).